VIETNAM - LAOSZ - KAMBODZSA KÖRUTAZÁS

VIETNAM - LAOSZ - KAMBODZSA KÖRUTAZÁS, Vietnam, Hanoj, 2018-09-15, Reggeli
  • VIETNAM - LAOSZ - KAMBODZSA KÖRUTAZÁS
  • Vietnam | Hanoj
  • Időpont: 2018-09-15 | 12 nap / 11 éj
  • Ellátás: Reggeli
  • Közlekedés: egyéni | -
  • már 339 000 Ft-tól
  • Árlista és ajánlatkérés
Értékelés:
Leírás
Vietnam - Kambodzsa - Laosz - egyéni körutazás angol nyelvű idegenvezetéssel
Hanoi - Halong-öböl - Luang Prabang - Siem Reap - Angkor - Ho Si Min-város - a Mekong-delta vidéke

Körutazásunkat egyéni utasainknak, angol idegenvezetéssel ajánljuk. A programra érdeklődés esetén készítünk árajánlatot. Forduljon bizalommal munkatársainkhoz, kérje árajánlatunkat! 4-6 fő utazása esetén kérje kedvezményes árainkat! A tényleges utazási időpontban rendelkezésre álló kapacitás és a létszám függvényében a részvételi díj változhat.

Vietnam - Laosz - Kambodzsa - egyéni körutazás 1. nap
Érkezés a vietnami fővárosba, Hanoiba a repülőjárat menetrendje szerint. A repülőtérről transzfer a szálláshelyre.

Vietnam - Laosz - Kambodzsa - egyéni körutazás 2. nap
Reggeli után ismerkedés Hanoi látnivalóival: a Ho Chi Minh mauzóleum kívülről, a XI. századi Egylábú Pagoda, az Irodalom Templomának megtekintése. Látogatás a Nyugati-tónál és TranQuoc Buddhista pagodánál, majd ebéd egy helyi étteremben. Délután az Etnológiai Múzeum megtekintése. A múzeum hétfőn zárva van, ezen a napon a Vietnam Women's Museumot tekintik meg, mely a nők a vietnami társadalomban játszott jelentős szerepét mutatja be. A délután hátralevő részében látogatás Hanoi régi negyedébe, amely a "36 utcák" néven is ismert. Séta a bájos Hang Be piac és a Hoan Kiem-tó környékén. Este az egyedülálló vízi bábszínház műsorának megtekintése. Szállás Hanoiban.

Vietnam - Laosz - Kambodzsa - egyéni körutazás 3. nap
Reggeli után utazás a Halong-öböl felé, az út kb.4 órás. Megérkezés a déli órákban a kikötőbe, majd hajóra szállás . A büféebédet követően kezdődik a hajózás a „leszálló sárkány” öblében, ahol a több száz mészkő sziklaszirt, a kis szigetek és barlangok látványa lenyűgöző. Szállás és vacsora a hajó fedélzetén.Vietnam - Laosz - Kambodzsa - egyéni körutazás 4. nap
Reggeli után visszautazás a kikötőbe, búcsú a Halong-öbölben ringatózó hajók és a festői sziklaformációk felejthetetlen látványáról. Ebédet követően indulás a Hanoi repülőtérre és elutazás helyi repülőjárattal Laoszba. Szállás Luang Prabangban.

Vietnam - Laosz - Kambodzsa - egyéni körutazás 5. nap
Luang Prabang a Világörökség része és történelme során többször volt az ország fővárosa is. Városnézés keretében látogatás a Wat Visoun, Wat Sensoukaram és Wat Xieng Thong szentélyeknél. Délután utazás a Kunag Si vízeséshez, dzsungel szíven lévő természeti csodához. Visszautazás során rövid megálló helyi kis falvakban, ahol a laoszi emberek mindennapjaiba nyerhet bepillantást az utazó. Szállás Luang Prabang-ban.

Vietnam - Laosz - Kambodzsa - egyéni körutazás 6. nap
Reggeli után hajós kirándulás a Mekong és a Nam Ou folyókon, megálló a Pak Ou barlangnál, melyben több ezer Buddha szobor és kép látható, fontos zarándokhely. A kirándulás után látogatás az egykori királyi palotában, ami ma a laoszi Nemzeti Múzeum. Szállás Luang Prabang-ban.

Vietnam - Laosz - Kambodzsa - egyéni körutazás 7. nap
Reggeli után elutazás helyi repülőjárattal Kambodzsába, Siem Reap-be. Megérkezés után transzfer a szálláshelyre. Szállás Angkorban.

Vietnam - Laosz - Kambodzsa - egyéni körutazás 8. nap
Reggelit követően az egykori khmer királyi város, Angkor felfedezése szerepel a programban. Utazás Angkor Thomba, ahol olyan lenyűgöző szentélyek és paloták találhatók, mint: Bayon, Baphoun, Phimenakas, a Királyi Palota, az Elefánt ill. a Leprás Király terasza. Délután látogatás Angkor Wat-ban, mely Ázsai legnagyobb vallási épületkomplexuma és II. Szuvarjaman király uralkodása alatt épült 30 éven át a XII. században. A létszám függvényében a naplemente megtekintése a Phnom Bakheng templomnál (a látogatók száma limitált). Szállás Siem Reap-ben.

Vietnam - Laosz - Kambodzsa - egyéni körutazás 9. nap
Reggelit követően a nők citadellájának vagy a szépség citadellájának is nevezett XI. századi, rózsaszín homokkőből épült Banteay Srei templom megtekintése. Szabadidő ebédre, majd látogatás a Pre Rup hegyen lévő Bantey Kdei szentélyben és a dzsungel által benőtt Ta Prohm templomnál. Szállás Siem Reapben.

Vietnam - Laosz - Kambodzsa - egyéni körutazás 10. nap
Reggeli után elutazás helyi repülőjárattal a dél-vietnami Ho Si Minh-városba. Megérkezés után félnapos városnézés: Notre Dame katedrális, Elnöki Palota, régi Postapalota épülete, Ben Thanh piac. Szállás Ho Si Minh-városban.
Vietnam - Laosz - Kambodzsa - egyéni körutazás 11. nap
Egész napos kirándulás a mesés Mekong-delta vidékére, hajózás a folyón úszó kis szigetek között. Lehetőség nyílik a trópusi gyümölcsök kóstolására és gyönyörködésre a hamisítatlan, nyugalmat árasztó indokínai tájban. A visszautazás előtt alkalom nyílik a szójaszósz készítés elsajátítására is. Szállás Ho Si Minh-városban.

Vietnam - Laosz - Kambodzsa - egyéni körutazás 12. nap
Reggeli után transzfer a repülőtérre, hazautazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.

Minimum létszám: 2 fő.

A programok az időjárás függvényében változhatnak.
Az ár tartalmazza
transzferek a körutazás alatt légkondicionált gépkocsival vagy minibusszal a résztvevők létszámától függően 10 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodákban, valamint 1 éjszaka hajón reggelis ellátás, egy alkalommal ebéd és két alkalommal vacsora a program szerint a programban leírt kirándulások és városnézések belépőjeggyel, helyi idegenvezetővel a hajózás során ebéd és vacsora
Az ár nem tartalmazza
menetrend szerinti repülőjegy ára Budapest- Hanoi/ Saigon – Budapest útvonalon és belső repülőjegy ára Hanoi - Luang Prabang – Siem Reap – Saigon útvonalon, melyre irodáink készséggel adnak árajánlatot vízumdíj Vietnámban, a helyszínen, készpénzben fizetendő, USD 50 és 1 db útlevél fénykép szükséges hozzá vízumdíj Kambodzsában (30 USD) és Laoszban (30-45 USD), 2 db útlevél fénykép szükséges hozzá helyszínen, készpénzben fizetendő kilépési illetékek 40 USD baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás útlemondási biztosítás
Szállás
2 éjszaka Hanoi-ban, 3 éjszaka Luang Prabang-ban, 1 éjszaka Angkorban, 2 éjszaka Siem Reap-ben, 2 éjszaka Saigonban helyi besorolás szerinti négycsillagos szállodákban, valamint 1 éjszaka hajón: Hanoi: The Ann Hotel vagy hasonló Halong: Victory Star Cruise vagy hasonló Luang Prabang: Villa Mally Hotel vagy hasonló Siem Reap: Tara Angkor Hotel vagy hasonló Saigon: Liberty Central Riverside Saigon vagy hasonló
Ellátás: 11 alkalommal reggeli, két alkalommal ebéd, egy alkalommal vacsora.
Árlista és Ajánlatkérés
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI