Nyaralás a spanyol tengerparton

Nyaralás a spanyol tengerparton, Spanyolország, 2018-07-14, Félpanzió
  • Nyaralás a spanyol tengerparton
  • Spanyolország | Spanyolország
  • Időpont: 2018-07-14 | 8 nap / éj
  • Ellátás: Félpanzió
  • Közlekedés: repülő | -
  • már 195 000 Ft-tól
  • Árlista és ajánlatkérés
Értékelés:
Rövid leírás
Nyüzsgő, mediterrán tengerparti város: LloretKözépkori és modern csodák: Barcelona, AndorraÜvegfenekű hajóval a Földközi-tengerenDelfin show és spanyol flamenco est
Program

1. nap: Budapest – Barcelona - Lloret de Mar


Menetrend függvényében, várhatóan a kora reggeli órákban repülővel indulás. Barcelonába érkezés után transzfer Lloret de Marba, mely a Costa Brava „fővárosa” és a legpezsgőbb hangulatú üdülőhely. Szállodánk *** belvárosi, könnyű sétára a tengerparttól. Kellemes medencével, terasszal, napozóágyakkal. A szobák légkondicionáltak, TV-vel, telefonnal felszereltek. Központi fekvése miatt környéke forgalmas és este ezért időnként zajos. Szállodai szobákat várhatóan a délutáni órákban lehet elfoglalni. Addig is, és azt követően is pihenés, fürdési lehetőség a szállodái medencénél, vagy a tengerparton. Este vacsora.


2 - 7. nap: Fürdés – pihenés – fakultatív programok


Hat napon át fürdés, pihenés a tengerparton vagy a medencénél, de aki akar, fakultatív programokon is részt tud venni ezen időszak alatt. Az egyik legérdekesebb programunk, a Barcelona fakultatív kirándulás lesz. A fő látványosságok: Katalónia tér, Gótikus negyed, Szt. Eulália katedrális, Királyok tere, Ramblas – mely Barcelona Váci utcája, itt mindig hömpölyög a tömeg –, Kolumbusz-oszlop, Montjuic hegy az Olimpiai stadionnal. A nap során lesz lehetőség - annak aki szeretné -, belülről is megtekinteni Antoni Gaudí mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és a különc Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet pluszban kell fizetni. Ezt az útra történő jelentkezéskor kell közölni, mert a jegyeket előre meg kell rendelni. Fakultatív Barcelona kirándulás: 30 €. „Gaudí mestermunkák belülről” alapprogram kiegészítés (2 belépő): + 27,50 €. Forgalom függvényében kb. 19 órára érkezünk vissza szállásunkra.


Szervezünk kirándulást a híres delfináriumba, Marinelandba, ahol a vízi állatok mellett hatalmas csúszdapark is található. A parkhoz Lloret de Marból ingyenes autóbuszjárattal tudunk eljutni. Az árban benne van ott tartózkodásunk alatt az összes csúszda ingyenes, korlátlan használata és a területen lévő papagáj-, fóka- és delfinshow megtekintése. Mindkét programot kétszer is láthatják utasaink. Marineland, delfinárium, óriás csúszdák: kb. 29 €.


Egy másik különleges programra is felhívnánk figyelmüket. Egész napos kirándulás: Andorra – Montserrat. Kora reggel indulunk, kb. 3,5 órás út után érkezünk a 2-3000 m magas hegyekkel övezett Andorra la Vella-ba, a fővárosba. Útközben gyönyörködhetünk a Pireneusok csipkés hegyormaiban és a régi hegyi telepesek kőkunyhóiban. Andorrában megtekintjük a közel 1000 éves település fontosabb középületeit, a főtemplomot és a több mint 400 éves Parlamentet. Ezt követően lesz vásárlási lehetőség a vámmentes államban. Visszaúton, délután Montserratot, a híres kegytemplomot keressük fel. Egy több mint 1000 m magas hegyre kapaszkodunk fel. Csodás a kilátás a környékre, megtekintjük a katalánok leghíresebb zarándokhelyét, majd a helyiek piacát is kipróbálhatjuk. Vacsorára érkezünk vissza a szállodába. Andorra - Montserrat fakultatív kirándulás: 50 €.


Másik napon este a spanyol kultúra kihagyhatatlan elemével ismerkedünk meg, egy flamenco show-n lehet részt venni. A spanyol zene és az érzelmekkel teli tánc mindenkit elkápráztat. A közel másfél órás műsor alatt sok ismert dallam csendül fel és kiváló táncosok szebbnél-szebb ruhákban táncolják általában kasztanyettával a flamencot. Spanyol zenés est flamenco műsorral: 35 €. Az egyik napon hajókirándulás keretében felkereshetik a hangulatos Tossa városát. Tossa felé haladva üvegfenekű hajónkról látjuk a sziklás partszakaszokat. Tossában séta, nézelődés a várnál, majd fürdési lehetőség. Visszautazás egyénileg, a menetrendszerinti hajóval. Fakultatív hajókirándulás: kb. 24 €.


Minden fakultatív programra jelentkezés a szállodában, az idegenvezetőnél.


8. nap: Costa Brava – Budapest


Menetrend függvényében, várhatóan a kora reggeli órákban transzfer a reptérre és hazautazás. Budapestre érkezés előreláthatóan a déli órákban.

Árlista és Ajánlatkérés
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI