Csobbanás az Adrián és tűzijáték Velencében

Csobbanás az Adrián és tűzijáték Velencében, Olaszország, Veneto, Velence, 2018-07-13, Önellátás
  • Csobbanás az Adrián és tűzijáték Velencében
  • Olaszország | Velence
  • Időpont: 2018-07-13 | 3 nap
  • Ellátás: Önellátás
  • Közlekedés: autóbusz | -
  • már 10 900 Ft-tól
  • Árlista és ajánlatkérés
Értékelés:
Leírás
Jöjjön velünk csobbani egyet Jesolo-ban! A strandolás után részt veszünk a Festa del Redentore ünnepen, mely az olaszok szerint a "legvelenceibb ünnep" maradt.

A Megváltó Ünnepe az 1576-os pestisjárvány (amely Velence szinte teljes lakosságát elpusztította) véget értének állít emléket a mai napig is. Uszályokkal felépített hídon sétálva átzarándokolhatunk a Zattere-től a Giudecca szigetig, ahol az Il Redentore templom áll. A Szt. Márk medence fokozatosan megtelik léggömb- és virágfüzérekkel díszített csónakokkal (kb. 2000 csónak) és a város lakossága csónakokban vacsorázva várja a tűzijátékot.
Ellátás
Önellátás
Közlekedés
Nyugati típusú autóbusszal
Program
Péntek: Indulás Budapestről 22:00-kor a Hősök teréről, az Euro Travel feliratú autóbusszal. Folyamatos utazás Olaszországba.
Szombat: Érkezés Lido di Jesolo-ba, ahol lehetőség nyílik fürdőzésre és pihenésre a tengerparton. Strandszervíz külön fizetendő! Behajózás Velencébe a késő délutáni órákban (a hajózási stop függvényében), majd városnéző séta idegenvezetéssel. Ezt követően szabadprogram és részvétel a legtradicionálisabb, „legvelenceibb” ünnepen, mely az 1576-os pestisjárvány (mely Velence szinte teljes lakosságát elpusztította) véget értének állít emléket a mai napig is. Uszályokkal felépített hídon sétálva átzarándokolhatunk a Zattere-től a Giudecca szigetig, ahol az Il Redentore templom áll. A Szt. Márk medence fokozatosan megtelik léggömb- és virágfüzérekkel díszített csónakokkal (kb. 2000 csónak) és a város lakossága csónakokban vacsorázva várja a tűzijátékot. Este 23.30 óra körül, a San Giorgio sziget melletti pontonról megkezdődik a tűzijáték, melynek fantasztikus hátteret adnak a város templomai, tornyai. A tűzijáték után, kb. 01.00-01.30 órakor kihajózás Velencéből, majd folyamatos utazás technikai pihenőkkel Budapestre.
Vasárnap: Érkezés Budapestre várhatóan a késő délelőtti órákban.
Az ár tartalmazza
Utazás és idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
BBP biztosítás: 1050.-Ft/fő,
Foglalási díj: 1000.-Ft/fő

Hajójegy: 65 Euro/fő (kötelező - helyszínen)
Gyermekeknek: 35 €/fő (kötelező – helyszínen fizetendő)
Árlista és Ajánlatkérés

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.,

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI