Advent Bécs

Advent Bécs, Ausztria, Bécs, 2018-11-30, Önellátás
  • Advent Bécs
  • Ausztria | Bécs
  • Időpont: 2018-11-30 | 1 nap / 0 éj
  • Ellátás: Önellátás
  • Közlekedés: autóbusz | -
  • már 4 900 Ft-tól
  • Árlista és ajánlatkérés
Értékelés:
Leírás
Bécs egész évben varázslatos, de a legpompásabb a legtöbb látogató számára, minden bizonnyal az adventi időszak idején. A város több pontján találunk csodálatosan díszített, esténként mesésen kivilágított vásárokat.

Sokunk számára igazi hagyomány az adventi időszakban Bécsbe látogatni, érezni az ünnep közeledtét, beleveszni a vásárok kínálatába, vagy egyszerűen puncsot és forralt bort kóstolgatni.

Délelőtt sétálhatunk a Schönbrunni kastélyban, kóstolhatunk csokoládét a Bécs környéki csokigyárakban. Délután megismerhetjük Bécs titkait, fiákerezhetünk is, sétálhatunk egy nagyot a Mariahilfer Straße-n, vásárolhatunk már Karácsony meglepetéseket a vásárokban.

Programjaink közül Mindenki ki tudja választani a neki leginkább megfelelőt, ezzel próbáljuk elősegíteni, hogy minden Kedves Utasunk megtalálja a neki leginkább tetsző programot.

Már ismeri Bécset és a Schönbrunni Kastélyt is? Inkább egyedül töltene el a császári városban egy napot? Velünk ez is lehetséges!

Élvezzük együtt Bécs hangulatát, készüljünk együtt a Karácsonyra, koccintson velünk forralt borral a Karácsonyi Vásárokban idén is!
Ellátás
Ellátás nélkül.
Közlekedés
Nyugati típusú, emelt szintű autóbuszokkal.
Program
PROGRAMOK:
Utasaink 3 féle programból választhatnak:


1. Bécs – Belváros
Érkezés Bécs belvárosába – szabadprogram.
(nincs idegenvezetés)
Indulás 07.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Bécsbe, technikai megállókkal. Találkozó este 18:00 óra körül Bécsben, hazaérkezés Budapestre kb. 22:00 órakor.


2. Schönbrunn – Belváros
Indulás Budapestről 07.00 órakor, folyamatos utazás Ausztriába.
Érkezés először a Schönbrunn-i kastélyhoz, az itt található vásár felfedezése, melyre körülbelül 1 óra áll rendelkezésre. A vásár ingyenes látogatható.

(A kastély egyéni igény szerint szerint tekinthető meg. Előzetesen a Kastély honlapján tudnak az érdeklődők jegyet vásárolni. A helyszínen is lehet jegyet vásárolni, de szombati napokon sokan vannak, így nem biztos, hogy sorra kerülünk. A legrövidebb túra kb.45 perc.) Aki szeretne itt több időt eltölteni, van rá lehetősége, de ebben az esetben a Belvárosba egyénileg lehet beutazni, ami könnyen megoldható metróval. (U4-es metróvonal, a Kastélyhoz közel van a megállója. Egy utazásra szóló jegy: kb. 2.10 €/fő)

Ezt követően továbbutazás Bécs belváros. Autóbuszos és gyalogos informatív városnézés, melynek során a csoport a látnivalókat kívülről megtekinti meg.

Szabadidő a belvárosban, majd találkozó este 18:00 óra körül, hazaérkezés Budapestre kb. 22:00 órakor.

3.Schönbrunn – Csokigyár – Belváros

A program megegyezik a Schönbrunn – Belváros programjával, a különbség, hogy a kastélytól Utasaink a Csokigyárba mennek, ahol kb. 1 órát tölt el a csoport.
MINDEN NAP továbbindulás a Csokigyárba, ahol szintén 1 órát tölt el a csoport.
A belépő 6 €/fő. (helyszínen fizetendő)
Ezt követően érkezik a csoport a Belvárosba, mely program megegyezik a 2-es programtípusban leírtakkal.
Szabadidő, majd találkozó este 18:00 óra körül, hazaérkezés Budapestre kb. 22:00 órakor.

FONTOS INFORMÁCIÓ:
Ha csak 1 autóbuszunk indul, - jelentkezők létszáma miatt – akkor egységesen a 3-as program valósul meg.

Felszállási lehetőségek:
- Esztergom
- Dorog
- Budapest
- Tata/Tatabánya
- Győr
- Mosonmagyaróvár

KÉRJÜK, FOGLALÁSKOR A MEGJEGYZÉS ROVATBAN TÜNTESSÉK FEL, MELY PROGRAMON KÍVÁNNAK RÉSZT VENNI ÉS HOL SZERETNÉNEK FELSZÁLLNI AZ AUTÓBUSZRA.
Az ár tartalmazza
Az utazás és idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
Foglalási díj: 1.000.- Ft/fő
Igény esetén: Betegség,- Baleset-, Poggyászbiztosítás: 350.- Ft/fő
Árlista és Ajánlatkérés

Személyek összetétele
Kalkuláció
Felszállási hely
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.,

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI