Kedvezmények

Kedvezmények

Törzsutas kedvezmény:
minden törzsutasunknak, aki már irodánkal utaztak 5 % kedvezményt biztosítunk. Azon utasainknak, akik már legalább 2x utaztak irodánkal 10% kedvezményt biztosítunk az katalógusárból. 

Csoportos kedvezmény
Amennyiben úgy dönt, hogy nagyobb csoporttal utazik, 14 fő fizetô résztvevô esetén a 15. részvételi díj INGYENES. Fizető résztvevő alatt az az utas értendő, aki az utazás teljes árát befizette. A kedvezmény csak felnőtt utasok katalógus áron történő befizetése esetén érvényes és más kedvezményekkel nem vonható össze. A kedvezmény csak az utazás alapárára vonatkozik.

Időskori 15% kedvezmény
Amennyiben Ön már betöltötte 60. életévét., és az utazás katalógusban szereplő árának legalább 40%-át előlegként befizeti, az itt található speciális időpontokra az alapárból 15% kedvezményt adunk.

Nászutas kedvezmény
Azoknak, akik a házasságkötésüket követô 3 hónapon belül kezdik el utazásukat, utazás katalógusárából leszámított 15%-os árengedmény biztosítunk. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. A kedvezmény csak az utazás alapárából vehető igénybe, illetékekre nem vonatkozik.

Ingyen parkolás
Azon utasainknak, akik lefoglalják nálunk Utazásukat, ingyenes parkolást biztosítunk az őrzött repülőtéri parkolóban a nyaralásuk alatt, valamint transzfert a parkoló és a repülőtér között oda-vissza.

Továbbá:

First minute kedvezmény
Családi,- és gyermek kedvezmények
Gyermek kedvezmény akár 15 éves korig
Egyes esetekben ingyenes repülőtéri illeték
1 fizet 2 kap akciók